Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σε επιφυλακή η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων


Σε επιφυλακή θα βρίσκεται από νωρίς αύριο το πρωί η Τροχαία εν όψει της εξόδου των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.

Από σήμερα το μεσημέρι σταδιακά θα αρχίσουν να αναχωρούν οι πρώτοι εκδρομείς από το κλεινόν άστυ και η έξοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, ενώ ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα φύγουν για την επαρχία ανήμερα της εθνικής επετείου, εκτιμούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Εμφανής θα είναι οι παρουσία τροχονόμων στα δυο εθνικά οδικά δίκτυα, αλλά και μέσα στην Αθήνα και κυρίως σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση, όπως λιμάνια, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, του ΟΣΕ και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Σήμερα, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου από τις 16.00 έως τις 21.00, στο ρεύμα εξόδου, σε τμήματα των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, Αθηνών - Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και Σχηματαρίου - Χαλκίδας.

Ακόμη το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει την Παρασκευή στο ρεύμα εισόδου από τις 15.00 έως τις 21.00 στους ίδιους δρόμους.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα στα σημεία όπου εκτελούνται έργα, να είναι ξεκούραστοι προτού ξεκινήσουν και να μην καταναλώσουν αλκοόλ πριν από το ταξίδι τους. Επίσης, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου