Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Την Κυριακή 27 Μαρτίου οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» ανοίγουν τα διόδια όλης της χώρας.

Η πανελλαδική αυτή κινητοποίηση έρχεται ως επιστέγασμα των καθημερινών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από το κίνημά μας. Χαρακτηριστικό του πολυμέτωπου και αδιάλλακτου αγώνα μας είναι οι μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου, στα κεντρικά γραφεία της Τροχαίας Αττικής Οδού στην Παιανία,  στο ΚΑΤ ενάντια στα χαράτσια στην Υγεία, καθώς και η κοινή συνέλευση του κινήματός μας στην Κερατέα μαζί με το κίνημα ενάντια στα ΧΥΤΑ Κερατέας και Γραμματικού.
 Πρέπει να καταλάβουν οι κρατούντες ότι το κίνημα μας δεν αστειεύεται και δεν διαπραγματεύεται.
 
Η τροχαία, που πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα να ενεργεί ως τσιράκι των μεγαλοεργολάβων γιατί μας εξοργίζει και η απάντηση μας θα είναι ηχηρή.
 
Το πολιτικό προσωπικό και οι κάθε είδους ορντινάντσα του κεφαλαίου καλό θα είναι να αρχίζουν να ετοιμάζουν βαλίτσες γιατί η ώρα που θα αρχίζουν να στοιβάζονται στα ελικόπτερα πλησιάζει.
 
Το κίνημα μας θα καταργήσει όλους τους άδικους νόμους και την αισχρή (ν)τροπολογια Ρέπα στην πράξη.
 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ- ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ- Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  
 Για το πλήρες πρόγραμμα  του Πανελλαδικού Ανοίγματος της Κυριακής 27 Μαρτίου καθώς και όλων των λοιπών δράσεων και συνελεύσεων των επιτροπών αγώνα «Δεν Πληρώνω» μπορείτε να επισκέπτεσθε το www.oxidiodia.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου