Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Υπουργοί τρέχουν να ...σωθούν


«Αυτά τα πράγματα είναι καταδικαστέα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κληθείς να σχολιάσει χθεσινά  επεισόδια εις βάρος του κ. Πάνου Μπεγλίτη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων “χθες, με διαφορά λίγων ωρών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος βρέθηκαν αντιμέτωποι με αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι μετέτρεψαν τη δημόσια εμφάνισή τους σε…περιπέτεια.  
 Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην ΕΑΒ κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία την κυβέρνηση εκπροσωπούσε ο Πάνος Μπεγλίτης».
Εργαζόμενοι στην ΕΑΒ αποδοκίμασαν άγρια τον κ. Μπεγλίτη, γράφει η “Δημοκρατία” σύμφωνα με την οποία οι εργαζόμενοι “υπό το κράτος αγανάκτησης και θυμού, κινήθηκαν εις βάρος του για να τον δείρουν. Χρειάστηκε μάλιστα να τον φυγαδεύσουν οι αστυνομικού του για να γλιτώσει!…”
Θέμα προέκυψε και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο (και επίσης πρώην υπουργό) του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπα. Δημοσιεύματα  στο Διαδίκτυο τον θέλουν να έχει δεχθεί σκληρή φραστική επίθεση από απολυθέντες συμβασιούχους του δήμου Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του δημάρχου.
Ο λαός ψάχνει απαντήσεις, το "μαζί τα φάγαμε" μάλλον δεν του κάνει και οι αντιδράσεις εντείνονται. Το σίγουρο είναι πως ολοένα και περισσότεροι βουλευτές θα αρχίσουν να το σκέφτονται διπλά πριν κάνουν την οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου