Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Προβληματισμένος ο Παπαμιμίκος με τις "Ειδικές Οργανώσεις"


Μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου ήταν η δημιουργία θεματικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ ανά επαγγελματική κατηγορία, π.χ. γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, οικονομολόγοι κλπ.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να "μετρήσει" τη διείσδυσή της η ΟΝΝΕΔ σε τέτοιες επαγγελματικές ομάδες είναι - προφανώς - η παρουσία της στα αντίστοιχα Επιμελητήρια της χώρας και στις εκλογές, που αυτά διεξάγουν.

Ενόψει και των εκλογών που έρχονται στο Δικηγορικό Σύλλογο, επικρατεί μεγάλη κινητικότητα στην ΟΝΝΕΔ. Ο Παπαμιμίκος δεν είναι ευχαριστημένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και όχι μόνο δε θα βγει ο άνθρωπος που στηρίζει, αλλά από ότι φαίνεται δε θα περάσει ούτε στο 2ο γύρο. Αυτό αναδεικνύει και τη δυναμική που ακόμη διατηρεί ο Γιώργος Παπανικολάου στον κλάδο, όντως εν ενεργεία δικηγόρος - εκτός από ευρωβουλευτής, αλλά και στο ποιος έχει τη μεγαλύτερη πρόσβαση στη Νομική Σχολή.

Παράλληλα με αυτό, ο Πρόεδρος είναι απογοητευμένος και από τον υπεύθυνο των Ειδικών Οργανώσεων, Βασίλη Πετρόπουλο, που δείχνει ότι δε μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο του.

Έτσι, ο Παπαμιμίκος αναμένεται να χρεωθεί μία ακόμη επιμελητηριακή αποτυχία, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση πάει κόντρα και στις βουλές του Αντώνη Σαμαρά.

Το ερώτημα, λοιπόν, που δημιουργείται είναι το εξής: Ο Στυλιανίδης παρέσυρε τον Παπαμιμίκο σε αυτήν τη λάθος επιλογή ή το αντίθετο;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου