Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας

Λονδίνο, 17 Φεβρουαρίου 2011

Φοιτητικές Εκλογές Κυπρίων: Στηρίζουμε ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
 
Η ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας στηρίζει τις εκλογές της φοιτητικής παράταξης Κυπρίων ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ το Σάββατο 19/02/2011. Το ΔΗΣΥ είναι μέλος στο Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα (EPP) όπως και η Νέα Δημοκρατία και η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στο European Democrat Students (EDS) όπως και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Προσκαλούμε και εμέις όσα μέλη μας ειναί Κύπριοι ή γνωρίζουν Κυπρίους να προσέλθουν σ’ αυτην τη δημοκρατική διαδικασία της ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για τις εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εθνικής Φοιτητικής ένωσης Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλέιου. 

Θα υπάρξουν δυο εκλογικά τμήματα, ένα στο Leeds και ένα στο Λονδίνο. Στο Refectory του University of Leeds και στο Royal National Ηotel αντιστοίχως.

Ο κάθε ψηφοφόρος έχει το δικάιωμα να ψηφίσει ΜΟΝΟ ενα συνδυασμό ή παράταξη και από 1 εως 15 υποψήφιους της ΙΔΙΑΣ παράταξης (Κάθετη ψηφοφορία). Έχει επίσης το δικαιωμα να ψηφίσει απλά την παράταξη (χωρίς να επιλέξει κάποιο υποψήφιο της) ή ακόμα να επιλέξει την λευκή ψήφο.


Ευχόμαστε στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ καλή επιτυχία στην ανάδειξη των μελών στο νεο ΔΣ και στην επικράτηση της παράταξης ως πλειοψηφική δύναμη.

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας.

Press Office
ONNED UK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου