Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Φίλε Ματ-ατζή, μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ;


Φίλε Ματ-ατζή, μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ;



Μέσα από αυτό εδώ το blog ποτέ δεν γράψαμε κατά της Αστυνομίας και των Αστυνομικών. Θεωρούμε το έργο τους "λειτούργημα" και την παρουσία τους στην κοινωνία απαραίτητη. Πολλές φορές υπερασπιστήκαμε αστυνομικούς αλλά και προβάλαμε το έργο τους και τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που ζουν και εργάζονται. Και φυσικά υπάρχουν αυτοί οι αστυνομικοί, που τιμούν τη στολή που φορούν, που νοιάζονται για τον πολίτη, που ανησυχούν για την Δημόσια Τάξη και την "ησυχία" των πολιτών.

Όμως υπάρχουν και οι "άλλοι". Οι "σερίφηδες"... Αυτοί που φορούν στραβά το πιστόλι τους σα να είναι πρωταγωνιστές σε ταινία γουέστερν! Οι "μάγκες" της παρέας... Είτε υπηρετούν στην 'Άμεσο Δράση, είτε στην Τροχαία, είτε (γιατί εκεί θέλω να καταλήξω) στα ΜΑΤ.

Αυτό λοιπόν που δεν καταλαβαίνω στην υπόθεση της Κερατέας είναι το εξής... 
Με ποιούς νομίζετε ότι έχετε να κάνετε κύριοι των ΜΑΤ; 
Με αναρχικούς;
Με "εθνικιστές" και "ακροδεξιούς"; (όπως τους λέτε μερικοί απο από εσάς πάντα).
Με τρομοκράτες και βομβιστές; 

Ή έχετε να κάνετε με απλούς ανθρώπους του μόχθου, που στην προκειμένη περίπτωση δεν εξετάζω αν έχουν δίκιο ή άδικο, αλλά έχουν το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης. 
Δίκαιο κατά μερικούς, Άδικο κατά άλλους! 
Έχετε να κάνετε με τον ΠΑΤΕΡΑ σας, τον ΑΔΕΡΦΟ σας, την ΜΑΝΑ σας και την ΓΥΝΑΙΚΑ σας...
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
Ποιόν χτυπάτε; Σε ποιόν πετάτε χημικά; Τι φοβάστε, μην σας σκοτώσουν οι άοπλοι; 

Κρατήστε τον "τσαμπουκά σας" και την αγριάδα σας για τους εχθρούς της κοινωνίας. Για αυτούς που καπηλεύονται πράγματα και καταστάσεις! Για αυτούς που ζούνε εις βάρος της ψυχικής ηρεμίας όλων των υπολοίπων!

Και μια τελευταία ερώτηση...
Όταν βγεί η νεκροψία του βρέφους που πέθανε... και αποδειχθεί ότι φταίνε τα χημικά... που τα είσπνευσε πριν ακόμη γεννηθεί...
Σας ρωτώ...
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΣΥΧΟΙ; 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου