Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Περί Παπαμιμίκου και Τσιατσιάμη...


Διαβάσαμε χθες για το περιβόητο τηλεφώνημα Παπαμιμίκου στον αρχηγό της νεολαίας της ΔΗ.ΣΥ. Συγκεκριμένα γράφτηκε ότι "Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, φέρεται να έχει κάνει πρόταση επιστροφής στον υπεύθυνο νεολαίας της Ντόρας. Μαθαίνουμε πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, βλέποντας τα αποτελέσματα της δουλειάς του υπεύθυνου νεολαίας της ΔΗ.ΣΥ, Βασίλη Τσιατσιάμη, σκέφτεται σοβαρά να του προτείνει να επανέλθει στους κόλπους της «γαλάζιας» νεολαίας. Μάλιστα, άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην Λυκούργου, υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έχει μιλήσει ήδη μια φορά στο τηλέφωνο με τον Τσιατσιάμη; Αν ισχύουν τα παραπάνω, το ερώτημα που τίθεται, είναι αν ο πρώην ΟΝΝΕΔίτης θα κάνει την προσωπική του υπέρβαση, ή θα επιλέξει να παραμείνει στο μικρό μαγαζί της Κεντροδεξιάς".

Το θέμα είναι ότι οι γνώστες της υπόθεσης ξέρουν πολύ καλά ότι ο Τσιατσιάμης είναι ταγμένος πολιτικά, ιδεολογικά και όχι μόνο στη Ντόρα. Επίσης, παρά το γεγονός ότι στην παραίτησή του εξύμνησε τον Παπαμιμίκο, ο δεύτερος τον πούλησε στην κυριολεξία στις πρόσφατες εκλογές των οικονομολόγων και δεν εξέλεξε κανέναν από τη γραμμή του (ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό).

Ακόμη, ο Παπαμιμίκος δε μπορεί - ακόμη - να συγχωρήσει το γεγονός ότι ο Τσιατσιάμης και όλη η ομάδα του στις εσωκομματικές της ΟΝΝΕΔ στήριξαν ανοιχτά το Χατζή. Παρά λοιπόν τις φιλότιμες προσπάθειες του αδελφικού φίλου του Τσιατσιάμη και υπεύθυνου Οργανώσεων Επαρχίας, Γιάννη Μαρτάτου, για συμφιλίωση και μελλοντική συνεργασία, ο μόνος στόχος της κάθε επαφής του Παπαμιμίκου με τον Τσιατσιάμη είναι απλά για να το έχει "δίπορτο" σε περίπτωση αρχηγικής επιστροφής της Ντόρας στη Νέα Δημοκρατία ... Όπως, εξάλλου, έκανε και ο νυν Πρόεδρος, Αντώνης Σαμαράς ...

Και επειδή ο Τσιατσιάμης είναι χρόνια στην πιάτσα, έχει πλήρη συναίσθηση όλων αυτών και ο σημαντικότερος λόγος ανάπτυξης σχέσεων με την από εδώ πλευρά είναι η προσέλκυση νέων στελεχών για τη Συμμαχία από τους κόλπους της ΟΝΝΕΔ.

Και να είστε σίγουροι ότι αυτή η τακτική θα επιτύχει, καθώς η νυν Κεντρική Διοίκηση έχει ήδη καταφέρει να δυσαρεστήσει αρκετά πρωτοκλασσάτα στελέχη και με την παντελή έλλειψη εναλλακτικού πόλου εντός της ΟΝΝΕΔ, το κόμμα της Ντόρας φαντάζει ως μία καλή περίπτωση ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου