Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Από την 3η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ


Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες των μελών του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ στην 3η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και σιγά-σιγά αρχίζουν να παίρνουν το λόγο τα μέλη της Κ. Ε. της ΟΝΝΕΔ.

Δείτε live εδώ >>



Το ενδιαφέρον την υπόθεσης είναι η βαρεμάρα που διέπει τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Α. Παπαμιμίκο, καθώς ήξερε από χθες τις ομιλίες των μελών του Ε.Γ. ΟΝΝΕΔ, διότι του τις είχαν στείλει προς έγκριση!!!

Ένα κοινό στοιχείο όλων των ομιλητών μέχρι στιγμής είναι ότι όλοι - τυχαία - παραδέχονται τι κακό έκανε ο Γιώργος Παπανικολάου στην Οργάνωση και πόσο τέλειος είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος!

Επίσης, όλοι κάνουν αναφορά στο θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, ενώ άλλοι αναφέρονται στην ποινικοποίηση του ΦΠΑ, άλλοι αναφέρονται με άσχημα λόγια στο κίνημα "Δεν Πληρώνω" χαρίζοντας τη δυναμική του στο ΚΚΕ και το ΣΥΝ, άλλοι μιλάνε για τις δράσεις του τελευταίου καιρού που έχει κάνει η Οργάνωση, άλλοι τονίζουν την ανάγκη σύσφιξης σχέσεων εντός της Οργάνωσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθούν οι διθύραμβοι του Άγγελου Παπανικολάου προς τη Νέα ΟΝΝΕΔ του Ανδρέα Παπαμιμίκου, αναδεικνύοντας με γλαφυρότατο τρόπο τι σημαίνει "κωλοτούμπα" και η παρέμβαση του Κώστα Μητσόπουλου, Αν. Διευθυντή της Οργάνωσης, στους "Γαλάζιους Τσολιάδες" και τους "Χρωματιστούς Βοσκούς", στα Blogs και στο Διαδίκτυο!

1 σχόλια:

Galazios Tsolias είπε...

Filakia apo galazio tsolia...Grafete orismenoi stin kamera!

Y.G. ta epomena keimena,8a ta steilw ston 'fasoula' gia egkrisi prwta ! OYST LAMOGIA !

Δημοσίευση σχολίου