Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βαγγέλης Πάνου ο φαντομάς...

Η μεγαλύτερη πολιτική φυσιογνωμία στη σύγχρονη πολιτική ιστορία! Ο άνθρωπος με τα χιλιάδες ταλέντα, εκ των οποίων κυριότερο αυτό της υποκριτικής! Ξεκίνησε ως ένας απλός και ταπεινός δαπίτης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς παράγοντες του τόπου(!) και συνομιλητής του Προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά μέσω του "δασκάλου" του Αρβανιτόπουλου!

Οι κακές γλώσσες λένε, ότι μέσω του Αρβανιτόπουλου, έχει εξασφαλίσει θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Αθηνών! Βέβαια, τα "βύσματα" δεν μπορούν να σου εξασφαλίσουν ποτέ και την εκλογή...
Στενοί κύκλοι του Πάνου, λένε, πως πέρα από την πολιτική του καριέρα, έχει εξασφαλίσει και την ακαδημαϊκή, πάντα μέσω του "δασκάλου" του! Κάτι μας είπαν περί συμβάσης 407...Φαντάζεστε, κάποια στιγμή, να δούμε τον Βαγγέλη Πάνου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου..!?! Αν ισχύουν τα παραπάνω, θα έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο πανεπιστημιακό σκάνδαλο!
Θα επανέλθουμε στο θέμα, αφού το ερευνήσουμε, ώστε να εξακριβώσουμε τι ακριβώς γίνεται... Ας ελπίσουμε, για το καλό της "γαλάζιας" παράταξης, όλα αυτά που λέγονται να είναι λασπολογία πολιτικών αντιπάλων των Πάνου και Αρβανιτόπουλου...

Υ.Γ. Όπως και να 'χει, άποψή μας είναι, πως για όλα αυτά, πρέπει να ενημερωθεί ο Α. Σαμαράς, ώστε να γνωρίζει τα πάντα για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου