Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τον σκότωσε με 104 μαχαιριές για ένα sms

Όσοι έχετε στείλει με sms μια φράση αντίστοιχη της «Άναψέ μου το θερμοσίφωνα, να κάνω ένα κρανίο όταν έρθω σπίτι» ξέρετε πως το Τ9 δεν είναι τέλειο στις προτάσεις του, και όταν συμβεί αυτό, συνήθως το μήνυμα απλά καταλήγει να μην έχει νόημα.

Βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις, κάτι τέτοιο είναι μάλλον ακίνδυνο – ή ο παραλήπτης θα ρωτήσει τι εννοούσαμε, ή, αν την έχει πατήσει και αυτός, θα καταλάβει πως θέλαμε να γράψουμε “μπάνιο” και δεν θα δώσει καμία συνέχεια στο θέμα.

Όπως όμως έμαθαν δύο άντρες στη Μεγάλη Βρετανία,ο ένας εκ των οποίων σαν το στερνό του μάθημα, καμιά φορά ένα τέτοιο ασήμαντο λάθος μπορεί να αποβεί θανάσιμο.

Ο 33χρονος Neil Brook γνωριζόταν εδώ και έξι μήνες περίπου με τον Josef Witkowski. Γράφοντάς του ένα μήνυμα ο Brook, ήθελε να γράψει τη λέξη mutter (=μουρμούρισμα, αλλά έχει και άλλες έννοιες, ανάλογα με τα συμφραζόμενα). Το T9 του κινητού του, όμως, έβαλε στο sms τη λέξη nutter (=τρελάρας).

Ο Witkowski, λαμβάνοντας το sms που τον χαρακτήριζε τρελάρα, του ανέβηκε το αίμα το κεφάλι. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν μερικά οργισμένα SMS, με τελικό απότέλεσμα να εμφανιστεί ο Witkowski στην πόρτα του Brook στο Walkden του Μάντσεστερ, κρατώντας ένα χασαπομάχαιρο. O Brook άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε στο σπίτι, και το τέλος της μάχης τους βρήκε τον Witkowski νεκρό και τον Brook να δικάζεται για φόνο και τελικά να καταδικάζεται για ανθρωποκτονία.

Έτσι είναι. Κάποιοι πεθαίνουν για τα πιστεύω τους, κάποιοι πεθαίνουν για την πατρίδα, κάποιοι πεθαίνουν για την καρδιά μιας γυναίκας, και ένας άνθρωπος πέθανε από ένα λάθος του T9...

Υ.Γ.: Στο σώμα του Witkowski βρέθηκαν 104 μαχαιριές. Είναι λοιπόν να αναρωτιέσαι ποιος ήταν πραγματικά ο τρελάρας...

πηγή: pcstepgr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου