Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ενωτικοί οι "αφοι Ζαφειρόπουλοι" - Παννατική Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ

Η εκλογική μάχη για την προεδρία του ΔΣΑ, μπαίνει στην τελική ευθεία. Εντύπωση προκαλεί η στάση του υποψήφιου Προέδρου ΔΣΑ, Μ. Ζαφειρόπουλου, σε όλη την προεκλογική περίοδο. Και φυσικά εννοούμε το παράδειγμα πολιτικής συμπεριφοράς και πολιτισμού που δίνει ο Ζαφειρόπουλος καθημερινά, σε κάθε του εμφάνιση, είτε επίσημη είτε μη.

Ακόμα και τώρα που έχουμε πλησιάσει τόσο στην ημέρα εκλογών, ο Ζαφειρόπουλος, σε αντίθεση με "άλλους", δεν εχει επιδοθεί σε λασπολογίες και παραπολιτική. Έχει ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν τους δικηγόρους και αυτό είναι που τον κάνει να διαφέρει από τους υπολοίπους υποψηφίους.
Μάλιστα, οι πηγές μας, λένε, πως την περασμένη Κυριακή, στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης και κατά τις εργασίες της 1ης Παναττικής Συνδιάσκεψης Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ, πήρε το λόγο ο "αδερφός Ζαφειρόπουλος" και κάλεσε τους Οννεδίτες δικηγόρους να στηρίξουν είτε τον Γιάννη (Αδαμόπουλο), είτε τον αδερφό του Μιχάλη! Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι "Ζαφειρόπουλοι" βρίσκονται σε θέση ισχύος, πράγμα που τους δίνει το δικαίωμα στον πολιτικό πολιτισμό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου