Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σαμαράς - Στυλιανίδης = ??Στηρίζει τον «αντάρτη» της ΝΔ στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης! 

Κόντρα με την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα πάει ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο βουλευτής Ροδόπης στηρίζει με όλες (μα όλες) τις δυνάμεις του τον Γιάννη Αδαμόπουλο, στενό συνεργάτη του και φίλο από τα χρόνια της Κομοτηνής! 

Ο Γιάννης Αδαμόπουλος υπήρξε και Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας, όταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, ενώ είχαν και καλή συνεργασία όταν ο υποψήφιος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, βρισκόταν και στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή, αλλά και του προέδρου του ΟΕΕΚ. 

Ο Ευριπίδης, έχει αναθέσει στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο να κινητοποιήσει όλους τους νέους δικηγόρους για να ψηφίσουν τον εκλεκτό του. Μάλιστα ο βουλευτής Ροδόπης κάνει ο ίδιος συναντήσεις, με όλους τους νομικούς, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από το Δημοκρίτειο!!! 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι την ημέρα παρουσίασης του συνδυασμού του Γιάννη Αδαμόπουλου «Κοινωνία των Δικηγόρων», ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε το παρών και καθόταν στην πρώτη σειρά (φωτογραφία από την παρουσίαση)! Εκεί ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας και ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος. 

Απέναντι στον Γιάννη Αδαμόπουλου και εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, θα είναι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με τον συνδυασμό «Ώρα Δικηγόρων». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου