Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου ΔΗ.ΣΥ. για τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, για  απόσυρση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Μετά από το μεγάλο αγώνα των τοπικών κοινωνιών της Θεσσαλίας για την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, ήρθε η εγκληματική αδράνεια της σημερινής κυβέρνησης και η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των αρμόδιων Υπουργών με την ΔΕΜΑ, που οδήγησε στο να χάσουμε τη διοργάνωση των  Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας.  

Έτσι, οι πρωθυπουργικές υποσχέσεις προς το Θεσσαλικό λαό λίγους μήνες πριν για δήθεν στήριξη του οράματος των Μεσογειακών Αγώνων, αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα.

Είναι μια απόφαση πρωτοφανής στα χρονικά του Διεθνούς Αθλητικού Κινήματος, που εκθέτει ανεπανόρθωτα  την Ελλάδα και τον Ελληνικό αθλητισμό. Κυρίως όμως στερεί τη μεγάλη ευκαιρία για την οικονομική ανάπτυξη και τουριστική αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής της Κεντρικής Ελλάδας».

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2011 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου