Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι ευχές κοστίζουν 2000 ευρώ!


Από τους νόμους δεν γλιώνει κανένας, ακόμα και αν λέγεσαι Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ επειδή πανηγύρισε δείχνοντας το μπλουζάκι που φορούσε κάτω από την φανέλα της ομάδας με μήνυμα: «χρόνια πολλά μαμά»!  

Σε όλα τα πρωταθλήματα το να φοράς και να δείχνεις κάτω από την εμφάνιση της ομάδας φανελάκι με κάποιο μήνυμα τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Στην Ισπανία το έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο, αφού ο ποδοσφαιριστής αναγκάζεται να πληρώσει και πρόστιμο χωρίς μάλιστα να γίνονται διακρίσεις.

Από το νόμο αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Λιονέλ Μέσι. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο κόσμο εκτός από την κίτρινη κάρτα θα αναγκαστεί να πληρώσει και το ποσό των 2000 ευρώ επειδή τόλμησε μετά το γκολ που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σανταντέρ να δείξει την μπλούζα που φορούσε κάτω από την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα κι έγραφε χρόνια πολλά μαμά!

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τιμωρείται από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας γι αυτό το λόγο, αφού ο Χοσέ Καγεχόν της Εσπανιόλ είχε τιμωρηθεί με 3000 ευρώ επειδή φορούσε μπλούζα που απεικόνιζε τον αδικοχαμένο συμπαίκτη του Ντάνι Χάρκε!


http://www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου