Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πλήρωσε με απόλυση το ρεβεγιόν του Πάγκαλου

Με μια περίεργη απόλυση υπαλλήλου της απάντησε η διοίκηση της «Grecotel» στις αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» για την πολυτελή και δωρεάν διαμονή του κ. Θόδωρου Πάγκαλου στη βασιλική σουίτα του «King George Palace» στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Την επομένη κιόλας του επίμαχου δημοσιεύματος άνθρωποι της διοίκησης ειδοποίησαν αιφνιδίως τη διευθύντρια μάρκετινγκ του ομίλου, κυρία Χριστίνα Τσιλιάκου, για να την ενημερώσουν ότι τερματίζεται η συνεργασία τους έπειτα από τριάμισι χρόνια, λόγω…περικοπών στο ανθρώπινο δυναμικό, όπως της εξήγησαν.

Η κυρία Τσιλιάκου, ωστόσο, η οποία πέρυσι είχε συνεργαστεί και με το ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» προσφέροντας σε εκπομπές χορηγίες των «Classical Hotels», φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη.

«Δημοσιεύσατε το ρεπορτάζ και το αμέσως επόμενο πρωινό απολύθηκα», αναφέρει η ίδια, για να προσθέσει: «Μου είπαν ότι η απόλυσή μου έχει να κάνει με περικοπές στο προσωπικό και ότι δεν μπορούν να διώξουν τους παλιούς και θα διώξουν άτομα της ‘‘Classical’’, που είναι και πιο πρόσφατοι στον όμιλο. Με το που βγήκε δηλαδή το ρεπορτάζ σας, είπαν ‘‘ας διώξουμε και κάποιον ως αντίποινα’’. Με ενημέρωσαν ότι η απόλυσή μου έγκειται στο πρόγραμμα μείωσης προσωπικού. Πάντως όλα έγιναν μέσα σε λίγες ώρες. Μου έκοψαν απευθείας και το εταιρικό τηλέφωνο, την ίδια μέρα κιόλας. Ολοι το καταλάβαμε ότι περί αυτού έγινε, δηλαδή εξαιτίας του ρεπορτάζ σας».

Η πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της «Grecotel».

Να σημειωθεί ότι μία εβδομάδα μετά το δεύτερο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο επιβεβαιώνει -βάσει ακλόνητων στοιχείων- τη δωρεάν βασιλική διαμονή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην περίφημη Royal Penthouse Suite των 5.400 ευρώ τη βραδιά, τόσο η διοίκηση της «Grecotel» όσο και ο κ.Πάγκαλος έχουν αποφύγει για ευνόητους λόγους να απαντήσουν, όπως είχαν πράξει την πρώτη φορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου