Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΙΟ «BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT» ΓΙΑ ΤΟ LEVI’S® BRAND Στην 5η απονομή του περιοδικού Franchise Business


Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2013 – Το Levi’s® brand κέρδισε το βραβείο του “BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT” στην 5η απονομή βραβείων του περιοδικού Franchise Business. Το Levi’s® brand αναγνωρίστηκε ως το πιο δημιουργικό brand, λανσάροντας μερικά από τα πλέον καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα μέσα στο 2012 και συνεχίζοντας παράλληλα τη δυναμική, παγκόσμια καμπάνια marketing, Go Forth™:


  • Την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 παρουσιάστηκε στην Ευρώπη η συλλογή Levis® Commuter Series. Η συγκεκριμένη συλλογή ρούχων σχεδιάστηκε ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδηλάτη της πόλης! It’s all about form, function and cycling.
  • Η συλλογή Levi’s® Waste<Less™ αφορά σε μια καινοτόμα σειρά denim η οποία κατασκευάστηκε από τα απορρίμματα των καταναλωτών, ειδικά ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και δίσκους φαγητών και αντιπροσωπεύει το επόμενο κεφάλαιο στη συνεχή δέσμευση της εταιρείας για τον σχεδιασμό προϊόντων με βάση τη διατηρησιμότητα.

  • Go Forth™ παγκόσμια στρατηγική marketing - Το επίκεντρο για τη φετινή χρονιά ήταν η παγκόσμια συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας ® 2012 η οποία χαρακτηριζόταν από ένα εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο look για αυτούς που ντύνονται κάθε πρωί με σκοπό. Η παγκόσμια καμπάνια με τίτλο «Go Forth™» - κομμάτι της οποίας αποτέλεσε η χειμερινή συλλογή - απευθύνεται στους νέους και πρωτοπόρους και βασίστηκε σε μια παγκόσμια έρευνα που δείχνει ότι η νεολαία του σήμερα πιστεύει ότι είναι στο χέρι της να κάνει μια θετική διαφορά στον κόσμο.

ABOUT THE LEVI’S® BRAND
Το brand Levi’s® εκφράζει το διαχρονικό, αμερικάνικο στιλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co. το 1873, τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα  jeans του κόσμου, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

ABOUT LEVI STRAUSS & CO.
Η Levi Strauss & Co. είναι μια από τις μεγαλύτερες επώνυμες εταιρείες ένδυσης στον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία του jeanswear. Η εταιρεία σχεδιάζει και εμπορεύεται jeans, προϊόντα casual ένδυσης και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά με τα εμπορικά σήματα Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™ και Denizen® brands. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης, department stores, online sites και ενός παγκόσμιου δικτύου με περισσότερους από 2.300 συνεργάτες franchise και εταιρικών καταστημάτων. Τα καθαρά έσοδα της Levi Strauss & Co. για το 2011 ανέρχονται σε 4,8 δις. δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το  http://levistrauss.com.


CONTACT: Yiota Houliara           Szymon Machnikowski
CONCEPT Communication Strategies                Levi’s® Brand PR                                             +30 210 8025662 +48 22 574 9454                    yhouliara@conceptcom.gr smachnikowski@levi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου