Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Νικήτας: Φτάνει πια το… νοικοκύρεμα, κ. Καμίνη

Nikitas-Kaklamanis-Giorgos-Kaminis
Με αφορμή το θέμα με το Ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Κατά την πάγια τακτική του ο δήμαρχος Αθηναίων αποποιήθηκε των ευθυνών του για τα όσα συνέβαιναν, τα τελευταία χρόνια, επί θητείας του, στο Ληξιαρχείο του δήμου.

Αφού επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες, τόσο ο ίδιος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μπέης, «παρέλασαν» κυριολεκτικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, διαβεβαιώνοντας τον ελληνικό λαό, ότι τα πάντα λειτουργούν άψογα, μόλις ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, «άδειασε» το Δήμο Αθηναίων, αναφέροντας: «επειδή από το δήμο λένε ότι όλα πήγαιναν καλά, θα γίνει ΕΔΕ και θα παραπεμφθεί το θέμα στη Δικαιοσύνη, για να βρεθούν οι υπεύθυνοι», ο κ. Καμίνης αίφνης ανακοίνωσε το μέγα πρόβλημα, επί θητείας του, στο δημοτολόγιο.

Προκειμένου, λοιπόν, ο κ. Καμίνης να αποποιηθεί τις ευθύνες του -κατά τη «συνήθη τακτική του»- τις «φόρτωσε» σε υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων, χωρίς να αναμένει καν το πόρισμα του ελέγχου.

Η κακή επιχειρησιακή λειτουργία και διάλυση του Δήμου Αθηναίων δεν ξέρουμε τι άλλα προβλήματα μπορεί να αποκαλύψει μελλοντικά…

Προς Θεού, κ. Καμίνη, φτάνει πια το «νοικοκύρεμα» στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, όπως συχνά δηλώνετε»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου