Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Καρατζαφέρης: Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Γρηγορόπουλος θα ήταν στο Βελβεντό (video)


Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του, καθώς υποστήριξε ότι κόρη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εμπορεύεται καλάσνικοφ (!), ενώ σίγουρα προκαλεί αίσθηση η τοποθέτησή του ότι αν ο Γρηγορόπουλος δεν είχε σκοτωθεί από τον «αφελή», όπως τον χαρακτήρισε, αστυνομικό θα βρισκόταν κι αυτός στο Βελβεντό μαζί με τους υπόλοιπους που συνελήφθησαν.

«Η κυρία Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Αν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.
Και ακούω και τις βλακείες, πως το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε. Όχι! Το παιδί έτσι ήταν από τότε και βάση των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί προκάλεσαν τον άλλον φρουρό και αυτός ηλίθια φερόμενος μπουμ μπουμ.
Ήταν τέτοια, ας το καταλάβουν. Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου. Δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα όταν παίρνεις το καλάσικοφ και να έχει πολιτικά δικαιώματα. Αυτόματα μόλις μπαίνεις εκεί τα χάνεις, νόμος που θα έρθει μόλις μπω στα πράγματα.
Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δε μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη. Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε. Μην τρελαινόμαστε…
Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν τέτοια, αμέλεια, δεν καταλαβαίνω. Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε ποια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;
Αν κάποιοι είχαν ευθύνη για τα παιδιά που φτιάχνουν δεν θα ήταν στη βουλή σήμερα, η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης. Όλοι έτρεξαν στο ΣΥΡΙΖΑ που θα γλυτώσουμε και θα αποφύγουμε και αηδίες. Επιβραβεύεται τα καλάσνικοφ!».


Video




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου