Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το μεγάλο μυστικό του Τσίπρα: Θέλει να γίνει πρωθυπουργός!

Στο χάος της ακυβερνησίας και της οικονομικής κατάρρευσης βυθίζεται η χώρα, με ευθύνη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, με την άρνησή του να συμβάλει στη εξεύρεση λύσης για να κυβερνηθεί η Ελλάδα αποκαλύπτει πλέον τον μοναδικό αντικειμενικό σκοπό του:


Να οδηγηθεί η χώρα σε νέες εκλογές, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ από δεύτερο κόμμα του 16,78% και των 52 εδρών, να βρεθεί στην πρώτη θέση με ποσοστό άνω του 20% και άνω των 110 εδρών, ώστε μαζί με τις 26 έδρες (πάνω-κάτω) του ΚΚΕ και τις 19 της ΔΗΜΑΡ, να σχηματίσει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ίδιο.

Στον βωμό των («ζαχαριαδικών») φιλοδοξιών του μια ολόκληρη χώρα θυσιάζεται και οδηγείται σε νέα εκλογική αναμέτρηση, ενώ τα ομόλογα λήγουν το ένα μετά το άλλο και οποιαδήποτε μονομερής καταγγελία του μνημονίου οδηγεί σε έξοδο από το ευρώ, άτακτη χρεοκοπία και περιθωριοποίηση της Ελλάδας.

Το αδιέξοδο που προέκυψε χθες από τις απανωτές συσκέψεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.

Έγιναν εκλογές, έλαβε τη δεύτερη θέση, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία για να βρεθεί στην πρώτη θέση και να επιβάλει πλέον τον εαυτό του ως πρωθυπουργό.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, που επιβάλλει συνεργασίες, δεν του επιτρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, οδηγώντας με προσωπική του ευθύνη σε αδιέξοδο τις υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνομιλίες.

Αλλά για τον Αλέξη Τσίπρα, αρχιτέκτονα του χάους, έχει έλθει η ώρα του «ή όλα ή τιποτα»!

Με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την Ελλάδα στην οικονομική καταστροφή, στο χάος, στην κατάρρευση, αδυνατίζει τη θέση της στη διεθνή σκηνή και δημιουργεί εμφυλιοπολεμικές συνθήκες για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές ναπολεόντειες φιλοδοξίες του...

Διότι ο κ. Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να σωθεί η χώρα. Ενδιαφέρεται να γίνει πρωθυπουργός...



Σοφία Βούλτεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου