Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«5 χώρες-συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας- ετοιμάζονται για πόλεμο»

Ισραηλινοί μυστικοί κύκλοι που είναι συνδεδεμένοι με την Μοσάντ, αναφέρουν ότι πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας- ετοιμάζονται για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.


Η Τουρκία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Βρετανία και η Ιταλία προβαίνουν σε στρατιωτικές προετοιμασίες για να επέμβουν στη Συρία, ενώ περιμένουν την τελική απόφαση από τις ΗΠΑ.


Το τούρκικο δημοσίευμα αναφέρει ,ότι ...
παρά τη διάψευση της Τουρκίας, οι χώρες που αναφέρθηκαν άρχισαν σιγά σιγά να συζητούν για επέμβαση και κάνουν στρατιωτικές προετοιμασίες.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Ουάσιγκτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να δώσουν την τελική απόφασή τους για οπλισμό των ανταρτών ακολουθώντας το ίδιο σχέδιο το οποίο είχε εφαρμοστεί στη Λιβύη.

Έτσι, βρίσκονται σε αναμονή της διάσκεψης στην Τυνησία της «Ομάδας Φίλων της Συρίας», από την οποία διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, η Χίλαρι Κλίντον περιμένει μια έκθεση, που θα απηχεί τις θέσεις της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και του Κατάρ, ώστε, να προσδίδει πολιτικά και οικονομικά επιχειρήματα στη δυτική επέμβαση.


--
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος



http://anti-ntp.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου