Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης;

Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ο Σωτήρης Καλυβάτσης έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 με την εκπομπή «Κομφούζιο» που αρχικά έπαιζε στην ΕΤ-3 και στη συνέχεια στο STAR. Συμπαρουσιαστές του ήταν ο Αντώνης Κανάκης και ο Αντώνης Παραράς που έφυγε από τη ζωή και έτσι η εκπομπή μετονομάστηκε σε Α.Μ.Α.Ν. (Αντώνη μας άφησες νωρίς). Στη συνέχεια ήρθε το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάποια στιγμή αποχώρησε και δήλωσε ότι δεν θα επιστρέψει ξανά.
 

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» με τον Στέλιο Κάτσαρη και μάλιστα κάνουν και περιοδείες με το συγκεκριμένο stand up comedy. Σήμερα, θα βρίσκεται, όπως λέει στο newsbeast.gr στη Θήβα ενώ ενημερώνει ότι το έργο θα παίζεται μέχρι τουλάχιστον το Μάιο, όπως έχουν αποφασίσει. «Ξέρουμε ότι θα ανέβει μέσα στο Μάιο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρόσφατα μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ανέφερε μάλιστα ότι νοικιάζει το σκάφος του και ότι δεν έχει πλέον αυτοκίνητο διότι δεν μπορούσε να πληρώσει το leasing. Υποστήριξε ακόμη ότι νοικιάζει το σκάφος του σε παρέες και πολλές φορές κάνει εκείνος τον καπετάνιο. «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πια γι’ αυτά. Άλλωστε, είναι η δουλειά μου να κάνω κάποια πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 
Σημείωσε ακόμη ότι τον ενοχλούν τα τουρκικά σήριαλ που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Και ξεκαθάρισε ότι δεν τα παρακολουθεί. 

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παρά τους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα, προσπαθεί να αντιμετωπίζει τη ζωή με χαμόγελο. Άλλωστε, όπως λέει, στον ελεύθερό του χρόνο, υποστηρίζει ότι κάνει κάτι περισσότερο ενδιαφέρον. «Όταν δεν δουλεύω, αρμενίζω» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Πάντως, για το θέμα των νέων και αν θα τους πρότεινε να ασχοληθούν με το χώρο, σημειώνει ότι «Δεν είμαι ο κατάλληλος για να τους συμβουλεύσω. Συνήθως, δεν πρέπει να δέχονται συμβουλές. Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό που τους ορίζει το μυαλό και η ψυχή τους», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου