Με ανάρτησή του στο twitter αποκαλεί τον Γιώργο Καμίνη «στρατολόγο της Χρυσής Αυγής» , λέγοντας πως έτσι φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το κόμμα που τώρα «θα τσιμήπσει ψήφους».
Συγκεκριμένα ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρει: «Ο Καμίνης αναδεικνύεται σε μεγάλο στρατολόγο της ΧΑ. Και γύρω γύρω τα "προοδευτικά" μοσχάρια επιχαίρουν», ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του προσθέτει: «Τώρα της δίνει ψήφους. Γι' αυτό ο μεγάλος στρατολόγος της ΧΑ είναι η βλακεία και η πολιτική ορθότητα της αριστεράς».
Μάλιστα, σε έντονα ειρωνικό ύφος ο Φαήλος Κρανιδιώτης λέει πως ο δήμαρχος της Αθήνας πρέπει να γίνει... «επίτιμο μέλος της Χρυσής Αυγής».
«Ο Μιχαλολιάκος πρέπει να στείλει δώρο στον Καμίνη μια μαύρη μπλούζα κι ένα καπελάκι της ΧΑ. Τέτοια πάσα που του έκανε! Επίτιμο μέλος», γράφει χαρακτηριστικά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου