Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Καπετάνιος;

Η πρώτη επαφή του Γιάννη Καπετάνιου με το κοινό ήταν στο Φεστιβάλ «ΜΕΡΙΔΑ» της Ισπανίας συμμετέχοντας στο χορό με το έργο «Ιππείς» του Αριστοφάνη, με το θέατρο τέχνης του Κάρολου Κουν και αμέσως μετά στην Επίδαυρο ως πρωτοετής σπουδαστής στην ίδια δραματική σχολή από την οποία αποφοίτησε με άριστα.
 

Η πορεία του ηθοποιού ήταν αρκετά δημιουργική αφού συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις όπως για παράδειγμα «Συγκάτοικοι στην Τρέλα», «Καλημέρα Ζωή», «Της Ελλάδος τα Παιδιά», «Θα σε δω στο πλοίο», «Κλινική Περίπτωση» και άλλες. 

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Καπετάνιος εμφανίζεται στο θέατρο Περοκέ στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Πιστεύει μάλιστα για τον ηθοποιό και φίλο του ότι είναι φαινόμενο και θα μείνει για πολύ καιρό στην κορυφή λόγω της επιτυχίας του. 

Σημειώνει ακόμη ότι δεν του αρέσει να λέει ψέματα και μπορεί να είναι ηθοποιός και να ξέρει πώς να υποδύεται καλά το ρόλο του, όμως, στην πραγματικότητα λέει αλήθειες. Κι αυτό που συμβουλεύει τους νέους ηθοποιούς, όταν τον ρωτούν αν πρέπει ή όχι, να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο επάγγελμα, είναι ότι για να κάνουν αυτή τη δουλειά, καλό είναι να ξεχάσουν πολλά πράγματα. Βέβαια, ξέρει ότι ο χώρος του είναι πολύ δύσκολος και γι’ αυτό τονίζει ότι είναι σημαντικό να έχουν οι νέοι και μία εναλλακτική. 

Τονίζει ακόμη ότι ήταν μεράκι του να γίνει ηθοποιός αλλά δεν ήθελε να το λέει όταν ήταν νέος για να μην τον πουν «ψώνιο», όμως, ήξερε ότι θα τα καταφέρει, παρά τις αντιξοότητες που πέρασε. Γιατί, όπως έχει παραδεχτεί, υπήρξαν χρόνια που δεν είχε χρήματα. Άλλωστε, έχει υποστηρίξει (και στο παρελθόν) ότι έφτασε στο σημείο να παρακαλέσει (χρόνια πριν) για να πληρωθεί τα χρήματα που του όφειλαν… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου