Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σοκ στο διαδίκτυο -Σκότωσε τη γυναίκα του και ανέβασε τη φωτογραφία με το πτώμα της στο facebook [εικόνες]

Σοκαρισμένοι δεκάδες χρήστες του Facebook διαπίστωσαν ότι ένας 31χρονος ο Ντέρεκ Μεντίνα σκότωσε την γυναίκα και στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Μεντίνα, ο οποίος σκότωσε την 26χρονη γυναίκα του Τζένιφερ Αλόνσο, υποστήριξε ότι τον έδερνε πολύ συχνά μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την σκότωσε, ενώ μαζί με την φωτογραφία ανάρτησε και ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους φίλους του στο facebook: «Πάω στη φυλακή ή στη θανατική ποινή για τη δολοφονία της συζύγου μου. Θα μου λείψετε παιδιά από το facebook, να προσέχετε θα με βλέπετε στις ειδήσεις. Η γυναίκα μου με γρονθοκοπούσε και δεν θα το ανεχτώ άλλο, γι αυτό έκανα ότι έκανα. Ελπίζω να με καταλάβετε».

Η ανάρτηση αυτή απομακρύνθηκε από το Facebook περίπου πέντε ώρες αργότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WPLG της Φλόριντα. Σύμφωνα με τις αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης, ο Μεντίνα παραδόθηκε στην αστυνομία η οποία πήγε στο σπίτι του, όπου βρήκε το άψυχο σώμα της 26χρονης Τζένιφερ Αλφόνσο.

Η φωτογραφία της νεκρής γυναίκας του Μεντίνα, την οποία ανέβασε στο facebook:


To status του στο facebook




Πηγή: Σοκ στο διαδίκτυο -Σκότωσε τη γυναίκα του και ανέβασε τη φωτογραφία με το πτώμα της στο facebook [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/117859#ixzz2bULOzAXJ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου