Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κουτσούμπας: Με τους… εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ θα κάνει Ανένδοτο ο ΣΥΡΙΖΑ;

Dimitris-Koutsoumpas
(Photo Eurokinissi)
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την τακτική που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εξαπολύει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο διάδοχος της Αλέκας Παπαρήγα στην ηγεσία του Περισσού υποστηρίζει ότι το ΚΚΕ βάζει πλώρη για τη δική του εξουσία, λέγοντας “ναι” στη συνολική ανατροπή των μονοπωλίων, και “όχι” στην εναλλαγή των “χαλίφηδων” του νέου διπολισμού στην κυβερνητική καρέκλα, ενώ επισημαίνει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα κατάφερε με τις θέσεις τις οποίες έχει διατυπώσει, να ξεπεράσει κάθε δισταγμό και επιφύλαξη της ελληνικής κοινωνίας απέναντί του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ανοδική τάση την οποία ακολουθεί στις δημοσκοπήσεις.
“Πώς θα κάνει τον Ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τα στελέχη του εργατοπατερισμού του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν, ή με τους… υγιείς επιχειρηματίες και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων;
Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει, λέει ο λαός μας. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για βλαχοδήμαρχους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν”, τονίζει στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ δεν παραλείπει να σηκώσει το γάντι και για το θέμα του 902. “Όσοι μας συκοφάντησαν με ψευτιές δείχνουν τη γύμνια τους, κυρίως όμως αποδεικνύουν ότι έχουν μεγάλη ανάγκη να σκεπάσουν τη μπόχα και τη βρωμιά που βγαίνει από τα του οίκου τους”, επισημαίνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου