Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της Ελένης Μενεγάκη (ΦΩΤΟ)

Ανεβάζει φωτογραφίες της στις σελίδες της κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές που ζει με τους χιλιάδες θαυμαστές και followers.

Η Ελένη δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το γκρίζο του χειμώνα και να έχει γίνει και η ίδια πιο φωτεινή, πιο ανέμελη, πιο ανοιχτή, πιο ήρεμη.
Άνθρωποι που είναι κοντά της λένε πως το χαμόγελο δεν φεύγει ποτέ από το πρόσωπό της καθώς διανύει μία από τις πιο… πλήρεις περιόδους της ζωής της. Έχοντας στο πλευρό τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πιο κατασταλαγμένη και σίγουρα πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Οι δυο τους εφέτος έκαναν μία μικρή απιστία στην Άνδρο και τον επίγειο παράδεισό τους και επέλεξαν να περάσουν και λίγες ημέρες στην Κρήτη, όπου απόλαυσαν ντόπιους μεζέδες σε γραφικές ταβέρνες και τα πανέμορφα νερά στις παραλίες της Μεγαλονήσου, όπως δημοσιεύει το Hello!

Και τι δεν έκανε το καλοκαίρι που κοντεύει στο τέλος του η όμορφη παρουσιάστρια. Έμαθε να οδηγεί σκάφος για το οποίο πήρε και δίπλωμα, έβγαλε υποβρύχιες φωτογραφίες, μαγείρεψε με οικολογικά προϊόντα από τον κήπο της, πήγε βόλτες τον σκύλο της, έκανε βουτιές και σε κάθε βήμα της φρόντιζε να αναρτά την ανάλογη φωτογραφία, όπως τις συγκέντρωσε το ΟΚ!, και να ενημερώνει τους πάντες για το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της.
eleni-1eleni-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου