Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πόσο κοστίζει να είσαι σουπερήρωας: Τι έξοδα έχουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες [εικόνες]

Ολοι εντυπωσιαζόμαστε από τη ζωή και τις περιπέτειες των αγαπημένων μας υπερηρώων και έστω μία φορά στη ζωή μας ως παιδιά έχουμε φανταστεί πώς θα ήταν να είχαμε κι εμείς σούπερ δυνάμεις. Πόσο όμως κοστίζει στην πραγματική ζωή το lifestyle ενός σουπερήρωα;

Σίγουρα τα παλαιότερα χρόνια η ζωή των υπερηρώων θα ήταν πιο οικονομική και πιο εύκολη και αυτό ακριβώς διερευνούν οι σχεδιαστές των συγκεκριμένων σχεδιαγραμμάτων.

Στα πρωτότυπα αυτά σχεδιαγράμματα που δημιουργήθηκαν από τους Εμιλ Λεντοφ, Μπομπ Αλ Γκριν και Νίνα Φράζιερ για την Mashable, παρουσιάζεται το ετήσιο κόστος ενός υπερήρωα στην πραγματική ζωή, συγκρίνοντας το κόστος ζωής τους στη σύγχρονη εποχή σε σύγκριση με το κόστος ζωής την εποχή που δημιουργήθηκαν τα πρώτα κόμικ τους.

Ας δούμε λοιπόν πως θα ήταν η οικονομική ζωή του Σπάιντερμαν, του Μπατμαν, του Σουπερμαν, του Χαλκ και του Γούλβεριν στην πραγματική ζώη τότε και τώρα.








Πηγή: Πόσο κοστίζει να είσαι σουπερήρωας: Τι έξοδα έχουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/117522#ixzz2bETpKzgp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου