Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Επίθεση Σαμαρά κατά των πολιτικών άκρων σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ


Το κρίσιμο τετ α τετ με την τρόικα δεσπόζει στην σημερινή ημέρα, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς, λίγο πριν τη σκληρή μάχη με τους δανειστές, δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έδωσε το παρών σε ημερίδα της ΟΝΝΕΔ με  θέμα την βία των άκρων και επιτέθηκε στο  αριστερό και ακροδεξιό κόμμα της χώρας μας.


«Η άκρα αριστερά συναντά την αναρχία, με  τον  λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό τους κρίκο. Δυστυχώς ο λαϊκισμός  όταν  συνδυάζεται με την απόγνωση και τη δημαγωγία μπορεί να γίνει περισσότερο  επικίνδυνος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς που συμπλήρωσε λέγοντας ότι «η άκρα δεξιά συστηματικά καλλιεργεί  τη  μισαλλοδοξία και δηλητηριάζει τις κοινωνίες». Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι  δοκιμάζεται και η δημόσια ασφάλεια, ενώ αναφέρθηκε και στα κύματα  λαθρομετανάστευσης «που κι αυτά πολλαπλασιάζονται».
«Η  Ελλάδα θα βγει κερδισμένη από τη μάχη»
Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βγει  από την κρίση. «Να είστε σίγουροι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, θα  βγει  κερδισμένη από τη μάχη» τόνισε ο Α. Σαμαράς επισημαίνοντας πως καμία χώρα δεν είναι καταδικασμένη αν δεν υποκύψει στη μοίρα της. Ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε πως η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες τόνισε όμως πως  η  κυβέρνηση και η κοινωνία έχει αποφασίσει να μην υποκύψουν σε όσους μας ήθελαν  τελειωμένους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου