Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Όλα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ με το "κούρεμα" των 130 εκ. ευρώ...


Τρέχουν και δεν φτάνουν στο ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά! Το χάος που επικρατεί στην Ιπποκράτους, φαίνεται... παντού! Και οι λύσεις, είμαι μετρημένες στα δάκτυλα και κοστολογημένες..
 
Ειδικότερα και όπως έχει ενημερωθεί το parapolitika, το ΠΑΣΟΚ έχει έρθει σε επαφές με συγκεκριμένες τράπεζες (δανείστριες) ώστε να αποτρέψει τη... χρεοκοπία, αν και για πολλούς θεωρείται δεδομένη! Η μοναδική λύση για να μην γίνει αυτό είναι το... PSI του Ευάγγελου Βενιζέλου, δηλαδή να επιτευχθεί «κούρεμα» του χρέους, το οποίο σημειωτέον αγγίζει τα 130 εκ. ευρώ προς τις τράπεζες, συν τα 70 εκ. ευρώ προς τους πιστωτές.
 
Εφόσον αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε αυτομάτως, το Κίνημα θα δηλώσει «πτώχευση» και εν συνεχεία θα επανέλθει με νέο όνομα, όπως προαναφέρθηκε.
 
Εξάλλου, στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν μπει και ελέγχουν διεθνή οίκοι ώστε να αποτυπωθεί η «τρύπα» με ονόματα και διευθύνσεις.
 
Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν και εφόσον θελήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος να δώσει στην δημοσιότητα τις σχετικές εκθέσεις που σίγουρα θα υπάρξουν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου