Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Μαριέττα στηρίζει Όλγα στην Α’ Αθηνών


Η Μαριέττα Γιαννάκου παραμένει διαχρονικά μια από τις πλέον αξιόλογες και διακριτές προσωπικότητες της Κεντροδεξιάς. Με συγκροτημένη πολιτική σκέψη και ιδεολογική κατάρτιση, που την έφεραν πολλές φορές σε σύγκρουση με κατεστημένες νοοτροπίες και συμφέροντα, καθώς ανήκει στη συρρικνωμένη δεξαμενή ενός πολιτικού προσωπικού που προέτασσε πάντοτε το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον, έναντι του προσωπικού.

Από τη θέση της επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δίνει σήμερα τη μάχη για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες. Μια Ελλάδα απαξιωμένη και περιθωριοποιημένη, πολύ μακριά από την Ελλάδα που πρωταγωνιστούσε και είχε κεντρικό ρόλο στις ευρωπαϊκές εξελίξεις. Μια Ελλάδα για την οποία αγωνίστηκε σκληρά η Μαριέττα Γιαννάκου στις Βρυξέλλες, το Στρασβούργο, σε όλα τα κέντρα λήψης των αποφάσεων για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτή η ενασχόλησή της με την Ελλάδα στην Ευρώπη ωστόσο, δεν την κρατάει μακριά από την εγχώρια μάχη των πρόωρων εκλογών που έρχονται. Στην Α’ Αθήνας λοιπόν, τον προνομιακό για εκείνη πολιτικό χώρο, που τίμησε με την παρουσία της επί σειρά ετών, έχοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών της πρωτεύουσας, η Μαριέττα Γιαννάκου έχει παράσχει, σύμφωνα με πληροφορίες, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της προς την Όλγα Κεφαλογιάννη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαριέττα Γιαννάκου έχει επικοινωνήσει ήδη με τη νεαρή βουλευτή, η οποία στις εκλογές που έρχονται «μετακομίζει» από το Ρέθυμνο στην Α’ Αθηνών, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η νέα γενιά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνη που καλείται να σηκώσει στους ώμους της το βάρος των μεγάλων αλλαγών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου