Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Λούλης "κράζει" Σαμαρά και Καραμανλή στο βιβλίο τουΟ επικοινωνιολόγος Γιάννη Λούλη αναμένεται να βάλει φωτιά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.. Και αυτό γιατί τον Κ.Καραμανλής άτολμος και τον Αντώνη Σαμαρά λαϊκιστή.. Στα δώδεκα κεφάλαιά του, όπως αναφέρει Το Βήμα της Κυριακής επιχειρείται μια αξιολόγηση των.....

κυβερνήσεων από τον 1981 έως σήμερα. «Η χειρότερη κυβέρνηση υπήρξε εκείνη του 1981-1985, διότι δημιούργησε τις στρεβλώσεις που μας ακολουθούν ως σήμερα» λέει ο Λούλης, ενώ τονίζει ότι οι κυβερνήσεις μετά το 1985 ήταν μέτριες. «Σημίτης και Καραμανλής» συνεχίζει «ήσαν αξιόλογοι πολιτικοί, έντιμοι, με καλές προθέσεις, όμως άτολμοι, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα». Για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού ασκεί δριμύτατη κριτική τονίζοντας ότι δεν συγκρούστηκε με τις πελατειακές λογικές στο κράτος και την παράταξή του.

Επίσης, εκφράζει την άποψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς ασκεί «την πιο λαϊκίστικη αντιπολίτευση στον χώρο της ευρωζώνης». «Διατείνεται ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο, ενώ δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου