Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η Πελαγία Πετράκη νέα αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

pelagia
Η Πελαγία Πετράκη εξελέγη απόψε νέα αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου μετά την πρόσφατη παραίτηση του μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Νίκου Καστρινάκη.

Η κ. Πετράκη, η οποία είναι πολιτικός μηχανικός, εξελέγη από τους 27 παριστάμενους συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», στην τρίτη ψηφοφορία με 9 ψήφους, ενώ οι άλλοι τρεις συνυποψήφιοι της έλαβαν: Μανόλης Κλώντζας 7, Γιάννης Γουλιδάκης 7 και Νεκτάριος Φυγετάκης 4 ψήφους.
Η νέα αντιπερειφερειάρχης Λασιθίου, μετά την εκλογή της, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο της και δήλωσε ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αγωνιστούν για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και ολόκληρη την Κρήτη.
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, συνεχάρη τη νέα αντιπεριφερειάρχη, επισημαίνοντας ότι έγινε μια απόλυτα δημοκρατική εκλογική διαδικασία μεταξύ 4 ισάξιων υποψηφίων. Τέλος, ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα αντιπεριφερειάρχη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όλοι μαζί με ενότητα θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει προς όφελος της Κρήτης και των κατοίκων της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου