Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρβιτσιώτης προς εφοπλιστές: Βάλτε την ελληνική σημαία

Την ικανοποίησή τους, για τις προσπάθειες που καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση για την ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας, εξέφρασαν προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Cooperation Committee), σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ναυτιλιακής Εβδομάδας.

Οι Έλληνες εφοπλιστές, αντιμετώπισαν θετικά την προτροπή του υπουργού για νηολόγηση περισσότερων πλοίων στην ελληνική σημαία.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στο θέμα της ναυτικής εκπαίδευσης, υπογράμμισε ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για εισαγωγλη στις ακαδημίες του εμπορικού ναυτικού και κάλεσε τον εφοπλιστικό κόσμο να στηρίξει με την παροχή υποτροφιών την προσπάθεια του υπουργείου για μετεκπαίδευση στελεχών του Λιμενικού Σώματος στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου «Cass Business School».
Ο υπουργός, επίσης, ευχαρίστησε τους Έλληνες εφοπλιστές που συμμετείχαν στη συμφωνία οικειοθελούς προσφοράς προς το ελληνικό Δημόσιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου