Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Την επόμενη εβδομάδα οι ΚΥΑ για την κατάργηση 2.000 θέσεων στο Δημόσιο

dimosioi
Την ερχόμενη εβδομάδα τα σπουδαία, καθώς θα δημοσιοποιηθούν και «οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις οι οποίες θα προβλέπουν την κατάργηση των πλεοναζουσών οργανικών και προσωποπαγών θέσεων, μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, προσωπικού που προήλθε από αξιολόγηση».


Όπως είχε προαναγγελθεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν οι κοινές υπουργικές αποφάσεις για την κατάργηση οργανικών θέσεων, από όπου και θα προέλθουν περίπου 2.000 υπάλληλοι, που θα ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Πάντως, σήμερα, κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, στο οποίο προήδρευσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εγκρίθηκαν τα επικαιροποιημένα σχέδια στελέχωσης υπουργείων και εποπτευόμενων φορέων.

Στη συνεδρίαση, η οποία διήρκεσε περίπου 3 ώρες, μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, και οι υπουργοί Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης. Επίσης, μετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου