Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΤ προσλαμβάνει τελικά 439 άτομα με δίμηνες συμβάσεις

dt
Τα ονόματα των 439 ατόμων που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης.

Πρόκειται για αριθμό σημαντικά μικρότερο από αυτόν των 577 που είχαν ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου καθώς, όπως εξηγεί ο κ. Μάναλης στο σκεπτικό της απόφασης που συνοδεύει τον κατάλογο των ονομάτων «σήμερα όμως, η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό, που αφενός απασχολείται στη διαχείριση του ενεργητικού και παθητικού της περιουσίας της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και αφετέρου παράγει και μεταδίδει τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθημερινά εμπλουτιζόμενο με νέες εκπομπές. Άλλωστε, μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και της Μουρούζη.
Τα ανωτέρω γεγονότα έχουν οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό των αναγκών σε προσωπικό. Κατόπιν αυτών, σε κάποιες από τις προκηρυχθείσες ειδικότητες κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού, ενώ σε κάποιες άλλες μικρότερου, συγκριτικά προς τον
αρχικώς προκηρυχθέντα, χωρίς να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου