Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Νέα ΜΕΡΑ: Παιχνίδια εντυπώσεων που παραπλανούν


Xristos-Zois
Με αφορμή την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στην Κίνα, το Γραφείο Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


«Η «Νέα ΜΕΡΑ» απέφυγε συνειδητά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κίνα να ασκήσει κριτική, τόσο για την προετοιμασία όσο και για την προφανή και προκλητική εξυπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων.

Αναμέναμε δε, να ακούσουμε μια σαφή και συγκεκριμένη παρουσίαση των αποτελεσμάτων αυτής της προβεβλημένης αποστολής. Αντί γι’ αυτό διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση καταφεύγει σε γενικότητες και αοριστίες που, όμως, δεν καλύπτουν την αμηχανία της λόγω της απουσίας επίτευξης κάποιας συγκεκριμένης συμφωνίας και επιτυχίας.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Πρωθυπουργός δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες σκληρή κριτική από το Πρόεδρο της ΕΣΕΕ ο οποίος αξιολογώντας την αποστολή στην Κίνα υπενθύμιζε ότι  «σε μια επιχειρηματική αποστολή παίρνεις τους καλύτερους του κλάδου, δεν πηγαίνεις με τους καλύτερους φίλους σου».
Η «Νέα ΜΕΡΑ» δεν δέχεται και δεν επιτρέπει παιχνίδια εντυπώσεων που παραπλανούν τους Έλληνες οι οποίοι απεγνωσμένα ψάχνουν ελπίδα σε μια «καλή», έστω, είδηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου