Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τα μηνύματα που έστειλε ο γραμματέας της ΝΔ από τα Ιωάννινα


«Συζητούμε με την κοινωνία, ακούμε την κοινωνία, ακούμε τις ανησυχίες της, οργανώνουμε το κόμμα, τα αλλάζουμε όλα» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, από τα Ιωάννινα, όπου πραγματοποιείται η 8η προσυνεδριακή στάση του κόμματος προσθέτοντας ότι «προσπαθούμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε, να παραδώσουμε μια χώρα αντάξια της ιστορίας της, αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».


Ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι η ΝΔ συνεχίζει το οδοιπορικό της στην κοινωνία, από την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, την Ήπειρο, τα Γιάννενα και υπογράμμισε: « Είμαστε υπερήφανοι για την ιδεολογία μας. Είμαστε υπερήφανοι, για αυτό που προσέφερε η παράταξη μας, στην πατρίδα. Είμαστε υπερήφανοι, ότι, για ακόμη μια φορά με το Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, η παράταξη μας με τη βοήθεια του ελληνικού λαού, προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα, στα οποία βρίσκεται».

Κατά τις συναντήσεις που είχε με κοινωνικούς και φορείς στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας, ο κ. Κεφαλογιάννης άκουσε τον προβληματισμό τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο κ. Κεφαλογιάννης, κατανοώντας ότι «ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του», εξέφρασε τη βεβαιότητα πως « η Ελλάδα σταθεροποιείται, η ελληνική οικονομία φαίνεται ότι βρίσκει τον δρόμο της σταθερότητας» και πρόσθεσε ότι το ζητούμενο σήμερα είναι η ανάπτυξη. Μάλιστα ανέφερε ότι , «ταξίδια, όπως αυτά του πρωθυπουργού στην Κίνα και όλες οι άλλες πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση, θα βοηθήσουν σε αυτήν κατεύθυνση».

Η Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κ. Κεφαλογγιάννης, για να βγει από τα αδιέξοδα της, «χρειάζεται να κάνει αλλαγές στο πολιτικό της σύστημα και γιγαντιαίες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, έσοδα για το Κράτος, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την Ελλάδα του μέλλοντος».

Τέλος, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, ότι « η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί για το κράτος και απομένει αυτά τα αποτελέσματα να εκφραστούν και στην κοινωνία, στους ανθρώπους της νέας γενιάς που είναι άνεργοι, στους ανθρώπους των οποίων τα εισοδήματα έχουν μειωθεί και αυτό θα γίνει με τη δημιουργία νέων δομών», όπως είπε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου