Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ποιοι μετέχουν στο νέο κόμμα Βουδούρη-Μουτσινά

Τις πολιτικές της θέσεις ανακοινώνει την Τετάρτη η πολιτική κίνηση «Η Κοινωνία Πρώτα» που πραγματοποίησε την ιδρυτική της συνδιάσκεψη. Στην κίνηση μετέχουν μεταξύ άλλων οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν «υπό τις δραματικές συνθήκες της μεγαλύτερης πολιτικής, οικονομικής και αξιακής κρίσης που γνώρισε μεταπολεμικά η χώρα μας, γεννιέται η κίνηση «Η Κοινωνία Πρώτα». 

Μια πρωτοβουλία από την κοινωνία, για την κοινωνία, εμποτισμένη με τα ιδεώδη και το ήθος της Αριστεράς, που αποσκοπεί να συμβάλει στην ανόρθωση και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας». Προσθέτουν ότι «στόχος της επόμενης περιόδου είναι αφενός η ολοκληρωμένη διατύπωση του πολιτικού εγχειρήματος της κίνησης και αφετέρου η ανάπτυξη της κίνησης σε πανελλαδικό επίπεδο». 

Εκτός από τους δύο βουλευτές την ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης συνυπογράφουν οι Αποστόλου Κώστας, Αργυρόπουλος Αργύρης , Βαφειάδου Άννα, Δημητροπούλου Μαρία, Ζαμπέτας Ανδρέας, Κατσάρας Στέφανος, Κεμανίδης Γιάννης, Πανσελήνου Ναυσικά,Στυλιανίδης Στέλιος, Χριστόπουλος Γιάννης.



Πηγή:thepaper.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου