Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Υποψήφιο για διεθνές βραβείο το «Ελ. Βενιζέλος»

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι, για ακόμη μία χρονιά, υποψήφιο αεροδρόμιο για τα καλύτερα προγράμματα κινήτρων και υποστήριξης, με την ψήφο εμπιστοσύνης των αεροπορικών εταιρειών (Routes Airport Marketing Awards Europe 2013).


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σύνολο των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών επέλεξε τον ΔΑΑ για την καλύτερη πολιτική, σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων οικονομικών κινήτρων και υποστήριξης προς τις εταιρείες.

Η τελική αξιολόγηση των αεροδρομίων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους στον χώρο του Aviation Marketing, θα πραγματοποιηθεί από ομάδα ειδικών του κλάδου και αεροπορικών εταιρειών, στις αρχές Μαΐου στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe 2013.

«Το γεγονός, ότι το σύνολο των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, έδωσε την «ψήφο εμπιστοσύνης» του στο αεροδρόμιο της Αθήνας είναι μια σημαντική αναγνώριση της ενισχυμένης υποστήριξης και άμεσης ανταπόκρισης του ΔΑΑ στις σημερινές συνθήκες, με την επιπλέον παροχή στοχευμένων κινήτρων προς τις εταιρείες, που ουσιαστικά αντιστοιχούν σε μείωση έως 30% των χρεώσεων του αεροδρομίου. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω τις ενέργειές μας, συμμετέχοντας, με ουσιαστικά και στοχευμένα μέτρα, τόσο στο επιχειρηματικό ρίσκο, όσο και στην αναπτυξιακή δραστηριότητά τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΔΑΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου