Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Τζέση Παπουτσή;

Πάντα πιστή στο ρόλο που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας. Άλλοτε υποδύεται κωμικούς άλλοτε πιο… συγκινητικούς, όμως, με το ίδιο αποτέλεσμα…

Για περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται στο Εθνικό θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούν τα 37.



Αυτή την περίοδο η Τζέση Παπουτσή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τρεις και μη χειρότερα» στο θέατρο Μπρόντγουεϊ μαζί με τις Βίλμα Τσακίρη και η Ιλιάς Λαμπρίδου. Το έργο πραγματεύεται την ιστορία τριών φίλων και αυτό είναι που έχει αγαπήσει ο κόσμος στην παράσταση, υποστηρίζει η ηθοποιός. «Οι φίλοι μας είναι ό,τι σημαντικότερο στη ζωή μας. Αυτές οι γυναίκες συναντιούνται πρώτη φορά στο δημοτικό σχολείο. Η μία πια ζει εκτός πραγματικότητας, η άλλη είναι πιο γήινη και η ηρωίδα που υποδύομαι, δείχνει πιο αθώα. Είναι αγαπημένες μεταξύ τους, αλλά έχουν αστείες προστριβές», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Την έχουν πληγώσει κάποιοι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή της όμως εκείνη προσπαθεί και τα καταφέρνει μια χαρά να ξεπερνά τα όποια προβλήματα. Άλλωστε βρίσκει δύναμη από την οικογένειά της, το σύζυγό της και το γιο της. 

Υποστηρίζει πάρα πολύ τους νέους ανθρώπους και πιστεύει στο ταλέντο τους. Άλλωστε, συνηθίζει να βοηθά τα νέα παιδιά όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Ετοιμάζει κάποια πράγματα επαγγελματικά αλλά προτιμά λόγω της δύσκολης περιόδου να μην κάνει σκέψεις. Θέλει μόνο όλοι να είναι υγιείς και να βρίσκουν όλοι τη δύναμη να παλεύουν για τις περιπέτειες που έρχονται στο δρόμο τους.

Η κρίση την έχει επηρεάσει οικονομικά όμως ψυχολογικά, όπως λέει, δεν την έχει αγγίξει. Κι αυτό γιατί έχει μάθει να πορεύεται με αυτά που βγάζει κάθε φορά και προσπαθεί πάρα πολύ και με αγάπη αναλαμβάνει κάθε νέα της δουλειά. Άλλωστε, με δύναμη, βγήκε νικήτρια από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου