Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ποιος αμφισβητεί τον Θάνο Τζήμερο

  Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου στο επικείμενο Συνέδριο που οργανώνει η «Δημιουργία, ξανά!», έθεσε με ανοιχτεί επιστολή στο διαδίκτυο, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άγγελος Μπαρμπαλιός, αμφισβητώντας τον Θάνο Τζήμερο.


Ο Άγγελος Μπαρμπαλιός γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από το οποίο αποφοίτησε το 2004 με τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού με την ειδικότητα του Συγκοινωνιολόγου. Εργάσθηκε ως ερευνητής στο Εργαστήριο Κυκλοφοριακής Τεχνικής του ΕΜΠ . 

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με έδρα την Αθήνα και κύριο αντικείμενο τη μελέτη ιδιωτικών έργων και την εκτέλεση ειδικών κτιριακών κατασκευών. Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου Της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών επί πέντε και δύο έτη αντίστοιχα, εκπρόσωπος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών στη Σύγκλητο του ΕΜΠ και μέλος πολλών επιτροπών του ιδρύματος . 

Έχει συμμετάσχει σε μοντέλα των Ηνωμένων Εθνών και έχει εθελοντικά ασχοληθεί με πρωτοβουλίες σε ΜΚΟ. 

Χαρακτηριστικά γράφει στην επιστολή του: “αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου στο Συνέδριο της «δημιουργίας, ξανά!» στις 9 Μαρτίου. 
Για να εκφράσω όλους όσους πιστεύουν στο «όλοι μαζί» και στο «εμείς». Για να δώσουμε ώθηση στον διάλογο και τη δημοκρατική σύνθεση. Για να ξαναχτίσουμε τη «δημιουργία, ξανά!». Πιο ώριμη και πιο αποφασιστική. Πιο εξωστρεφή με δυναμικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην κοινωνία. Πιο αποτελεσματική στη διεκδίκηση ενός κράτους που θα στέκεται δίπλα στους πολίτες, και ιδιαίτερα στους νέους. Ενός κράτους αρωγό και όχι εμπόδιο στις προσπάθειες των δημιουργικών και άξιων Ελλήνων.”

Πηγή: www.paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου