Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Β.Παπαγεωργόπουλος: " Θα πρέπει οι πάντες - από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα - να γνωρίζουν"

ΕΝΩ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ  ΓΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» !!!
 
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ»  250.725,62 € ΤΟ 1999!!!
ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ  
 
Θα πρέπει οι πάντες – από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα – να γνωρίζουν ότι:

1. Ο τριετής έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, κατέληξε σε κατάλογο 24 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ στην υπόθεση της υπεξαίρεσης, μέσα στον οποίο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.
Αυτό ήταν απολύτως φυσικό αφού – πλέον των άλλων- δεν είχα κρατήσει ως Δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Πατρίδος μας ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ για τα οικονομικά του Δήμου. Όλες τις αρμοδιότητες τις μεταβίβαζα πάντοτε στους εκάστοτε Αντιδημάρχους Οικονομικών, οι οποίοι όπως είναι γνωστό αθωώθηκαν πανηγυρικά από το Δικαστήριο.
2. Ο Ανακριτής μετά από μακρά έρευνα της υπόθεσης ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ και ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.
3. ΞΑΦΝΙΚΑ τον Μάιο του 2011 – τρία χρόνια και τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη των υπεξαιρέσεων και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης μου 4ετίας στην θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης – χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς να έχω καμία σχέση με τον επίορκο υπάλληλο, με παρέπεμψαν στο Δικαστήριο για «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» σε υπεξαιρέσεις και για «ΨΥΧΙΚΉ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ»!
4. Οι τελείως αστήρικτες αυτές κατηγορίες της «συναυτουργίας» και της «ψυχικής συνδρομής σε πλαστογραφίες» ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ αμέσως στο Δικαστήριο, αφού δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο εναντίον μου.
5. Μετά από αυτό και κατά τρόπο τελείως παράδοξο, ΑΛΛΑΞΕ η εναντίον μου κατηγορία και ζητήθηκε να καταδικασθώ για «ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ»!
6. Και αυτή η κατηγορία ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ αμέσως, διότι δεν είχε κατατεθεί η παραμικρή παρέμβασή μου σε οποιοδήποτε υπηρεσιακό  ή διοικητικό παράγοντα του Δήμου.
7. ΤΕΛΙΚΑ καταδικάσθηκε ο επίορκος υπάλληλος για υπεξαιρέσεις στον Δήμο και για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» που αποκόμισε από τις παραπάνω υπεξαιρέσεις ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1998(!), ΠΡΙΝ δηλαδή ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (σελ. 2235 της απόφασης) και συγχρόνως ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕ η εναντίον μου κατηγορία και καταδίκασαν και εμένα ως Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και παρά το ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου παραδέχθηκε ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ τα τελευταία 25 χρόνια, για «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ»!
8. Καταδικάσθηκα δηλαδή διότι ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ο υπάλληλος, με τον οποίον δεν είχα καμία σχέση, να υπεξαιρεί! Αυτό σημαίνει η «άμεση συνέργεια»….
9. ΑΛΛΑ ΤΟ 1998 –που υπεξαιρούσε ο υπάλληλος του Δήμου σύμφωνα και με την απόφαση του Δικαστηρίου – ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
10. ΤΟ ΔΕ 1999, ενώ κατά την απόφαση του Δικαστηρίου (σελ.  2229) ο παραπάνω υπάλληλος δήθεν δεν κράτησε από τα υπεξαιρεθέντα ούτε 1 € το δε διαθέσιμο οικογενειακό του εισόδημα ήταν μόλις 7.655,15 €, εν τούτοις ΚΑΤΕΘΕΣΕ στον τραπεζικό του λογαριασμό «μαύρα χρήματα» από τις υπεξαιρέσεις στον Δήμο ύψους 250.725,62 € (σελ. 2235)!….
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ είχε αρχίσει ο επίορκος υπάλληλος την εγκληματική του δράση ΚΑΙ ανάγκη τον Δήμαρχο δεν είχε για να προχωράει σε υπεξαιρέσεις ΚΑΙ ΤΟ 1999 κατέθεσε στους λογαριασμούς του 250.725,62 € «μαύρα χρήματα» από τις υπεξαιρέσεις στον Δήμο!…
ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.
Να γιατί ομιλώ για ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ.
ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ…
ΑΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου