Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Παπαμιμίκος: Επικίνδυνη η θεωρία “καλής” και “κακής” βίας

nd
Ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Λευκό Πύργο σχημάτισαν μέλη και στελέχη της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη κι έστειλαν μήνυμα εναντίον της βίας, από όπου και αν προέρχεται, συμμετέχοντας στην πανελλαδική καμπάνια της Ν.Δ. με το σύνθημα “φτάνει πια”.

“Η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται”, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, που πήρε μέρος στη δράση της Ν.Δ. Αναφερόμενος στο θέμα της Χρυσής Αυγής ο κ. Καράογλου παρατήρησε πως κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν επειδή κάποιοι βουλευτές της αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και πρόσθεσε πως η δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.
Εκεί ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ορφανός και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος υπογράμμισε: “Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και προς πολλές κατευθύνσεις: Η βία δεν μπορεί να αποτελεί λύση σε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα και η ελληνική κοινωνία”.
Επίσης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Μηνάς Σαμαντζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Παππάς, η δημοτική σύμβουλος, Αννα Ευθυμίου, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καραγιάννης, ο οποίος επισήμανε ότι οι νέοι δεν θα μπορούσαν να λείψουν από μια τέτοια εκδήλωση για ένα θέμα που τους αφορά.
Ανάλογες εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκαν σε έντεκα πόλεις, ενώ διανεμήθηκε έντυπο υλικό σε συνολικά 52 πόλεις.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης στην Αθήνα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ανθρώπινες αλυσίδες για την προστασία της Δημοκρατίας, της σταθερότητας, της ασφάλειας του κάθε πολίτη.
Να απαλλάξουμε τον τόπο από την επικίνδυνη θεωρία της “καλής” και “κακής” βίας.
Να χτίσουμε μια νέα κουλτούρα σεβασμού στον άνθρωπο και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Να πούμε όλοι μαζί “φτάνει πια”».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου