Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου Β2 Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ για τους εμπρησμούς σε Άνω Γλυφάδα και Αργυρούπολη

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2013


Τα ξημερώματα της 12ης Ιανουαρίου 2013 σημειώθηκαν επιθέσεις στα γραφείατων
Τ.Ο. Αργυρούπολης και Άνω Γλυφάδας. Οι δράστες, αφού παραβίασαν τους χώρους
σπάζοντας κλειδαριές ή τζαμαρίες, προέβησαν σε βανδαλισμούς στο εσωτερικό των γραφείων με αποκορύφωμα την πυρπόλησή τους με γκαζάκια και φιάλες βενζίνης.
Οι επιθέσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε αυτές της προηγούμενης βδομάδας και αποτελούν για κάποιους, αντίποινα στην πρόσφατη εκκαθάριση των καταλήψεων σε "βίλα αμαλίας" και "Μαρία Κάλας". Στην πραγματικότητα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου με τον ίδιο ζήλο μένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας.


Η Β2 Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ καταδικάζει τα φαινόμενα βίας από όσους θεωρούν οτιβρίσκονται πέρα και έξω από τη θεσμική νομιμότητα και το γενικό σύνολοκανόνων που διέπουν τη δημοκρατική λειτουργία της κοινωνίας. Στην αστική,Προεδρευομένη, Κοινοβουλευτική Ελληνική Δημοκρατία του 2013, όλες οιαπόψεις είναι σεβαστές και όλες οι απόψεις δικαιούνται βήμα να διατυπωθούν.Κανείς δεν δικαιούται όμως, στο όνομα της δικής του ιδεολογίας, ναχρησιμοποιεί βία.


Ας γίνει η δική μας η γενιά το εφαλτήριο για την επιστροφή στις πραγματικέςαξίες της Δημοκρατίας μέσα από τις οποίες η κοινωνία μας θα απομονώσει τηβία των άκρων και με δουλειά θα μπει ξανά στο δρόμο προς την κοινωνική,οικονομική και πολιτική ανάπτυξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου