Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Νέο θρίλερ στην Πάρο - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία


Δραματικό το φετινό καλοκαίρι για το κυκλαδίτικο νησί.Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι από τη μακάβρια καταγγελία, που αποδείχθηκε απολύτως ακριβής. Λίγες μέρες μετά την κακοποίηση της 15χρονης στην παραλία της Χρυσής Ακτής από έναν Πακιστανό και τη...

 δολοφονία του άτυχου ταξιτζή έξω από την Alpha Bank στην καρδιά του νησιού, μια νέα είδηση έρχεται να αναστατώσει και πάλι, το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19-08-2012) οταν ένας παραθεριστής, τηλεφώνησε από την παραλία Πυργάκι στην αστυνομία και είπε πως μπροστά του υπήρχαν ανθρώπινα οστά! Άνδρες του λιμενικού και αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας που τους περίμενε έλεγε αλήθεια.

Σύμφωνα με το naxos-news.gr, στον χώρο υπήρχαν 8 τεμάχια ανθρώπινων οστών διαφόρων μεγεθών, που δεν έχει εξακριβωθεί από ποια μέρη του σώματος προέρχονται, ούτε αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα.

Τα οστά περισυλλέχθηκαν και θα μεταφερθούν στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθούν ο χρόνος θανάτου, το φύλο και η ηλικία του θύματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου