Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΙΓΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Αιγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την παράτυπη καθαίρεση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργου Δρακούλη:

Πριν από 2 εβδομάδες σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στηρίξαμε την καμπάνια "ΣΤΗΡΙΖΩ" για τη συλλογή ρούχων που θα δοθούν σε απόρους. Δεν είναι δυνατόν όμως αυτή η σχέση να λειτουργεί αλά καρτ. Σαν  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Αιγίου δεν ενημερωθήκαμε ποτέ από την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ για την καθαίρεση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας,Γιώργου Δρακούλη και την διενέργεια νέων εκλογών. Η ενημέρωσή μας προήλθε μόνο μέσω διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αιγίου είναι μία αυτοδύναμη και αυτόφωτη παράταξη που δεν ανέχεται την εκμετάλλευσή της ιστορίας της και των μελών της από κανέναν. Περιμέναμε μετά τη συνεργασία μας με την ΟΝΝΕΔ να έχουμε δικαίωμα στην ενημέρωση τουλάχιστον για τόσο σοβαρά θέματα όπως η ανάδειξη νέου Προέδρου. Επιπλέον η διαδικασία αυτή δεν είναι συμφωνεί με το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ και υποτιμάει την επιλογή των μελών της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, που εξέλεξαν τον Ιούνιο του 2010 τον Γιώργο Δρακούλη για εκπρόσωπό τους. Για τους 2 παραπάνω λόγους στηρίζουμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας,Γιώργο Δρακούλη και δεν συμμετείχαμε σε αυτή την παράτυπη εκλογική διαδικασία.

Επίσης ζητάμε από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας να απαντήσει δημοσίως εάν μας αναγνωρίζει καθώς σήμερα δεν δεχόταν να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με τον πρόεδρό μας, Κωνσταντίνο Μαρκέτο. Η αιτιολόγηση ήταν η συγγένειά του με πολιτικό πρόσωπο της Αχαΐας. Εάν η οικογενειακή κατάσταση αποτελεί πλέον παράπτωμα οφείλουμε να το γνωρίζουμε. Τονίζουμε ότι εμείς τα "πιστοποιητικά φρονιμότητας" που μας ζητήθηκαν τα αποδεικνύουμε κάθε μέρα με τους αγώνες και τις πράξεις μας.

Προς όλους τους ενδιαφερομένους τονίζουμε ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αιγίου είναι μία αυτόφωτη παράταξη που δεν δέχεται χειραγώγηση και καθοδήγηση από κανέναν. Είμαστε οι ιδέες μας. Είμαστε η γενιά που θα τα αλλάξει όλα.

Μετά τιμής,
Εκ μέρους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Αιγίου,
Ο Πρόεδρος,
Κωνσταντίνος Μαρκέτος




















http://enpatrais.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου