Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Τρεις διανυκτερεύσεις και άμβλωση, μόνο 600 ευρώ...


Τουριστικό πρακτορείο της Κωνσταντινούπολης πρότεινε σε Τουρκάλες μίας νέας μορφής τουριστική περιήγηση στο Σαράγεβο, προσφέροντάς τους εκτός από επισκέψεις στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και άμβλωση σε μία κλινική.

Με αντίτιμο 600 δολάρια, το πρακτορείο «Barracuda Tour Company» προσφέρει στις ενδιαφερόμενες διαμονή τεσσάρων ημερών, δηλαδή τρεις διανυκτερεύσεις και καλύπτει τα έξοδα της άμβλωσης σε ιδιωτική κλινική του Σαράγεβο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νεζάβισνε Νόβινε» της Μπάνια Λούκα.
Ο Τζεμ Πολάτογλου, ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου δήλωσε ότι τις τελευταίες 15 μέρες, 16 γυναίκες αποφάσισαν να κλείσουν το «ταξιδιωτικό πακέτο» με προορισμό τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Εκτός από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το τουρκικό ταξιδιωτικό πρακτορείο προτείνει στις πελάτισσές του "διακοπές και άμβλωση" στην Κύπρο, τη Βρετανία και την Κριμαία. Το πιο ακριβό πακέτο φθάνει τα 800 δολάρια και το πιο φθηνό τα 370.
Στις ιδιωτικές κλινικές με τις οποίες συνεργάζεται το τουριστικό πρακτορείο ζητούν από τις ενδιαφερόμενες μόνο μία γνωμάτευση γιατρού από την Τουρκία.
Η άμβλωση στην Τουρκία δεν είναι παράνομη, αν και για το θέμα αυτό έχουν ανοίξει συζητήσεις και διαμάχες στη χώρα.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου