Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι 4 στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ

Μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, συνεχίζουν να υπολογίζουν στη «Συγγρού», την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, παρά τις επίμονες διαψεύσεις κάθε τέτοιου ενδεχομένου από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Στελέχη της ΝΔ εκτιμούν πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα αντέξει την πίεση και τις αντιδράσεις της κοινωνίας για αυτό κι έχουν μεριμνήσει ώστε η κατάρτιση των ψηφοδελτίων να βρίσκεται ήδη σε τελικό στάδιο.
 
Κρίσιμο για την εικόνα που επιθυμεί να εκπέμψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως θεωρείται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί να «φιλοξενήσει» εκεί μερίδα των ανθρώπων της εμπιστοσύνης του, κάτι το οποίο όμως δεν βρίσκει σύμφωνους όλους μέσα στο κόμμα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, ενώ στην δεύτερη θέση του επικρατείας θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης!
 
Την πρώτη τετράδα θα συμπληρώσουν, οι επί χρόνια σύμβουλοί του, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Δημήτρης Σταμάτης.
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ, ελπίζει σε 5 εκλόγιμες έδρες αλλά προηγουμένως στην εξασφάλιση θετικής απόκρισης από τουλάχιστον 3 ονόματα έκπληξη, τα οποία έχει προσεγγίσει προσωπικά το περασμένο διάστημα χωρίς να έχει για την ώρα δεχθεί μια θετική απάντηση.
 
Πηγή: http://piazzadelpopolo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου