Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς… καπετάνιο Χιώτη ο ΒΗΜΑ fm. Όλο το παρασκήνιο της υποβολής της παραίτησης

Ανάστατο για μια ακόμα μέρα είναι το κτίριο της Μιχαλακοπούλου 80, όπου στεγάζεται ο άλλοτε κραταιός ΔΟΛ.
Πολύ περισσότερο δε, δεξιά στο ισόγειο του μεγάρου, όπου στεγάζεται ο ΒΗΜΑ fm. Προ ολίγου έγινε γνωστή η υποβολή της παραίτησης του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Βασίλη Χιώτη, μετά από ανοικτή διαφωνία με τον «τιμονιέρη» του Οργανισμού Σταύρο Ψυχάρη.


Παρότι «παιδί του» (από απλό κοινοβουλευτικό συντάκτη, τον προβίβασε στο πολιτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, μετά τον έχρισε αρχισυντάκτη της και κατόπιν διευθυντή του ραδιοφώνου) ο Χιώτης «σήκωσε τα χέρια» με την εντολή Ψυχάρη να υπάρξουν κι άλλες απολύσεις και ουσιαστικά ο ΒΗΜΑ fm να λειτουργήσει εκ των ένδον, με συντάκτες ενός ενοποιημένου χώρου. Με δημοσιογράφους που θα γράφουν ταυτόχρονα στα ΝΕΑ, στο ΒΗΜΑ, στο in.gr και θα δίδουν ειδήσεις στον ΒΗΜΑ fm.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr η παραίτηση Χιώτη έχει μεν υποβληθεί αλλά, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει αποδεκτή.
Τώρα στο χώρο του ραδιοφώνου υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι, ο Γιώργος Κακούσης (υπ’ αριθμόν 2 σήμερα στον σταθμό)ενώ για αύριο προγραμματίζεται συνέλευση των δημοσιογράφων, με τη συμμετοχή της ΕΣΗΕΑ και των συνεργαζόμενων Ενώσεων.



http://lykavitos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου