Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο Ανδρουλάκης διαψεύδει το ρεπορτάζ του “Έθνους”

Nikos-Androulakis
Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης διέψευσε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Έθνος”, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος και ο ομόλογός του στη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Παπαμιμίκος βρίσκονται σε… συζήτηση για το πως θα συγκροτηθούν τα νέα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων.

Η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο “Έθνος” έχει ως εξής:
«Περιγράψατε στη στήλη ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ της εφημερίδας σας, ένα γεγονός που δεν απέχει μόνο από την πραγματικότητα αλλά ανήκει στη σφαίρα του φαντασιακού.
Η συμμετοχή σε συσκέψεις που έχουν ως αντικείμενο τη διανομή θέσεων, το «μοίρασμα της πίτας», όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά, είναι μια τακτική που με απωθεί ως Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως πολιτικό στέλεχος γενικότερα.
Μας μπερδεύετε. Δεν έχω διορίσει ποτέ κανέναν ούτε σε διοικητικό συμβούλιο περιπτέρου.
Σας υπενθυμίζω την πάγια θέση μου για το πελατειακό κράτος, θέση που απέδειξα δημόσια με τη στάση μου στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.Με ψήφισμα που κατέθεσα για τα ασυμβίβαστα μεταξύ κράτους και κόμματος, το οποίο αποδέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, δεν υπάρχει η δυνατότητα διορισμένο έμμισθο στέλεχος, σε θέση Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου ή Διοικητή κρατικού οργανισμού, να θέσει υποψηφιότητα στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.
Παρακαλώ, όπως δημοσιεύσετε την απάντησή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας στην ίδια θέση όπως και το σχετικό δημοσίευμα σας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου